fbpx Skip to content

Vindu og Fasadevask av fagfolk

Med Montasjelaget som leverandør, får vinduene og fasadene den behandlingen de fortjener! Vår ekspertise innen vindu- og fasadevask er som en symfoni av renhet og glans, der hvert penselstrøk og hver dråpe av våre spesialdesignede rengjøringsmidler arbeider i harmoni for å skape en visuell fest for øynene.

Vårt fokus ligger ikke bare på estetikk, men også på bærekraft. Vi benytter oss av miljøvennlige rengjøringsprodukter og metoder som sikrer at vårt arbeid ikke bare gir glitrende resultater, men også ivaretar helsen til miljøet og menneskene rundt oss.

Vinduspuss med avionisert vann har flere fordeler. Den eliminerer behovet for kjemiske rengjøringsmidler, noe som er gunstig for både miljøet og inneluften. I tillegg reduserer det risikoen for allergiske reaksjoner eller irritasjoner som noen ganger kan oppstå når man bruker kjemikalier.

Enten det er for enkeltoppdrag eller en langsiktig samarbeidspartner, kan du stole på Montasjelaget for å levere en vindu- og fasadevask som du blir fornøyd med!

  Send oss forespørsel i dag

  Navn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Adresse:

  Bolig:
  LeilighetRekkehusEnebolig

  Ønsker tilbud på:
  VinduFasadeBegge deler

  Melding:
  Gi gjerne litt mer informasjon her.

  Legg ved bilde:
  Filtype: PNG - JPG - JPEG - PDF (Max 8mb)


  Godta personvernserklæring
  *Jeg godkjenner at dere mottar og lagrer dataen jeg har fylt inn i skjemaet.

  Back To Top