fbpx Skip to content

Private og offentlige virksomheter.

Vi i Montasjelaget AS har egne ansatte på maling og overflatebehandling av ulike bygninger og strukturer. Dette kan omfatte alt fra innvendig og utvendig maling av boliger, barnehager, borettslag og kommersielle bygninger.
Vi tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe kunder med å forbedre utseendet og funksjonaliteten til bygninger. Dette inkluderer først og fremst maling, men også andre typer overflatebehandlinger, som tapetsering, sliping og lakking av gulv, belegg av gulv og vegger, samt vanntetting og tetting av tak og vegger.

En av fordelene med å bruke oss, er at vi kan gi råd om fargevalg og materialer som er best egnet for spesifikke formål. Vi kan også hjelpe kunder med å forberede overflater for maling ved å utføre nødvendig forberedende arbeid, som sliping, fylling og grunning.

Vi kan ta på oss oppdrag av forskjellig størrelse, fra mindre boligprosjekter til større kommersielle prosjekter som hoteller, kontorer og offentlige bygninger. Uansett størrelsen på prosjektet jobber vi for å sikre at resultatet blir av høy kvalitet og tilfredsstiller kundenes behov og ønsker.

Kort sagt, vi tilbyr en rekke tjenester for å forbedre og beskytte bygninger og strukturer. Fra maling til overflatebehandling, kan vi hjelpe deg som kunde med å skape det ønskede utseendet og opprettholde bygningers verdi over tid.

Tjenester som blant annet tilbys:

 • Fasade maling
 • Innvendig maling
 • Nybygg
 • Husmaling

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top