fbpx Skip to content

Private og offentlige virksomheter.

Et profesjonelt renholdsfirma tilbyr en rekke tjenester knyttet til rengjøring av både private og offentlige bygninger. Tjenestene kan variere avhengig av kundens behov og ønsker, men noen av de vanligste oppgavene inkluderer:

Daglig renhold: Dette inkluderer daglig rengjøring av kontorer, skoler, butikker, hoteller og andre typer bygninger. Det kan innebære støvsuging, vasking av gulv, rengjøring av bad og toaletter, tømming av søppel og annet daglig vedlikehold.

Byggrengjøring: Dette er en mer omfattende form for rengjøring som utføres etter at et bygg er ferdigstilt eller renovert. Det kan inkludere fjerning av byggestøv, vasking av vinduer, rengjøring av dører og listverk, samt fjerning av eventuelle rester av maling, lim eller annet byggemateriale.

Spesialrenhold: Dette inkluderer spesialbehandlinger som rengjøring av tepper og møbler, rengjøring av ventilasjonsanlegg, rengjøring av tak og vegger, samt fjerning av flekker og lukt.

Fasadevask: Dette er en rengjøring av bygningens utvendige fasade, inkludert vinduer, dører og vegger. Fasadevask utføres vanligvis ved hjelp av høytrykksspyling eller andre spesialverktøy.

Gulvbehandling: Dette inkluderer behandling av forskjellige typer gulv, som for eksempel rengjøring, polering og voksing av linoleum, maling og lakking av tre- eller betonggulv, samt rengjøring og impregnering av steingulv.
Renhold av offentlige områder: Dette inkluderer rengjøring av parker, offentlige toaletter, bussholdeplasser og andre typer offentlige områder.

Generelt sett må et profesjonelt renholdsfirma ha erfaring og kunnskap om ulike typer rengjøringsoppgaver, samt tilgang til profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler for å utføre jobben effektivt. Firmaet må også ha fokus på kvalitet, hygiene og sikkerhet, og være i stand til å tilpasse tjenestene til kundens behov og ønsker.

Tjenester som blant annet tilbys:

 • Daglig renhold av alle typer lokaler
 • Hovedrenhold
 • Skuring og boning av gulv
 • Vinduspuss
 • Vikartjenester
 • Utvask av boliger
 • Byggutvask
 • Matteleie
 • Renholdsrekvisita

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top