fbpx Skip to content

Vi monterer for deg

Et tømrerfirma er en bedrift som spesialiserer seg på å bygge, reparere og vedlikeholde trekonstruksjoner og andre strukturer laget av tre. Dette kan inkludere alt fra å bygge tak og vegger til å installere dører og vinduer.
Typisk vil et tømrerfirma arbeide med å bygge og reparere hus, hytter, garasjer, uthus og andre strukturer som er laget av tre. Dette kan omfatte alt fra å bygge fundamentet og rammen av strukturen til å installere gulv, tak og panel.
Tømrere er også ansvarlige for å installere og reparere treverk og listverk, som baseboards, kledning og takskjegg. De kan også utføre arbeid med å installere og reparere tretrapper, samt å bygge og installere skap og andre trebaserte møbler.
I tillegg til å bygge og reparere strukturer, vil et tømrerfirma også kunne arbeide med å vedlikeholde eksisterende trekonstruksjoner. Dette kan omfatte å erstatte eller reparere skadet treverk, vedlikeholde treverkets overflate og behandle det for å forhindre forfall.
Et tømrerfirma vil ofte jobbe tett med andre byggfaglige yrker, som murere og rørleggere, for å sikre at prosjektene blir fullført på en effektiv og kostnadseffektiv måte. Samlet sett spiller tømrere en viktig rolle i å bygge og opprettholde trekonstruksjoner som er både funksjonelle og estetisk tiltalende.

IMG_7998
IMG_8085
IMG_8148

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top